Spontane aanmelding

Ons advies voor solliciteren

Deelt u de waarden die de groep draagt ​​en wilt u zich bij ons aansluiten? Heeft u tussen ons huidige aanbod niet gevonden wat u zoekt?

Dien je spontane sollicitatie in! Hierdoor kunnen we contact met u opnemen wanneer zich een nieuwe kans voordoet en geloof ons, we zullen niet aarzelen!

Naarmate de groep groeit, zijn de rekruteringsbehoeften talrijk, gevarieerd en voortdurend in ontwikkeling.

Omdat alle aanvragen belangrijk zijn voor de Novadia-groep, zijn we toegewijd aan het volgen van onderstaande procedure.

Envoyez votre candidature
1
DIEN UW AANVRAAG IN

Dien uw sollicitatie (cv, sollicitatiebrief of een ander document dat uw carrière kan verbeteren) in via het onderstaande formulier.
• Zorg ervoor dat u de naam vermeldt van de woning waarvoor u solliciteert.
• Beschrijf uw motivaties duidelijk en beknopt
• Specificeer het beoogde type contract (CDI, CDD, stage, enz.)
• Vergeet niet uw beschikbaarheid te vermelden
• Controleer of uw contactgegevens correct zijn, zodat we contact met u kunnen opnemen.

2
VOORSELECTIE

Uw aanvraag wordt in behandeling genomen.
Als er een behoefte wordt gedetecteerd die overeenkomt met uw profiel, gaat u naar de voorselectiefase en wordt u vervolgens uitgenodigd voor een eerste telefonisch interview.
Dit is een eerste beoordeling van uw vaardigheden versus behoefte, uw interpersoonlijke vaardigheden en uw kennis van het bedrijf.
Als er geen actuele behoefte aan uw sollicitatie beantwoordt, stellen wij voor deze met uw akkoord te behouden, zodat wij contact met u kunnen opnemen als er later een vacature ontstaat.

3
ONDERHOUD

Is het eerste telefonische interview positief, dan zetten we het traject met u voort.
U wordt dan uitgenodigd voor een gesprek, in verband met de woning of de betreffende ondersteunende dienst.
Als onderdeel van dit interview laten we je kennismaken met het bedrijf, onze organisatie en beoordelen we je vermogen om het bedrijf te integreren en erin te groeien op lange termijn.

4
BEHOUDEN AANVRAAG

Als uw aanvraag succesvol is, nemen we contact met u op om u een schriftelijk aanbod te doen met alle gedetailleerde voorwaarden.
Als je akkoord gaat, wordt dit voorstel gevolgd door de ontwikkeling van een arbeidsovereenkomst.

5
EN TOT SLOT

Schroom niet om ons je sollicitatie te sturen met de mogelijkheid om een ​​nieuw avontuur aan te gaan binnen de Novadia groep.