Onze diensten

Wellnessruimtes: ontspan en zorg voor uzelf

Sommige van onze verzorgingstehuizen hebben een spa en een fitnessruimte met geavanceerde apparaten, die bewoners zelfstandig of onder begeleiding van een kinesitherapeut kunnen gebruiken. Mensen hebben op elke leeftijd behoefte zichzelf te verzorgen en daarom kunnen bewoners gebruikmaken van wellnessruimtes, een kapsalon en een manicuresalon.

De residenties beschikken over diverse gemeenschappelijke binnen- en buitenruimtes voor onderling contact en om familie en vrienden te ontvangen: zitkamers, bibliotheken, theeruimtes, terrassen, tuinen ...

 

Hotelcomfort

Novadia hecht groot belang aan een hoogwaardige dienstverlening en aan de inrichting van woonruimtes: licht, gezellig en verfijnd. De teamleden, die ervaring hebben in luxe hotels en restaurants, krijgen regelmatig trainingen om hen meer te leren over hoogwaardige service, oog voor detail en dienstverlening op maat.

In onze restaurants staan obers klaar om u gerechten te laten proeven die ter plaatse zijn bereid. Onze teams organiseren regelmatig culinaire evenementen, zoals themamaaltijden, familiefeesten en gastronomische maaltijden. Bedienend personeel is verantwoordelijk voor huisvesting, linnengoed en de bediening in het restaurant.

Uw dagelijkse veiligheid

De residenties van Novadia hebben videobewakingscamera's in de gemeenschappelijke ruimtes en bij de ingangen. Een beveiligingssysteem dat dag en nacht in werking is, stelt bewoners in staat om in alle rust te genieten van hun pensioen. We garanderen u gemoedsrust op elk moment met de volgende voorzieningen (afhankelijk van de residentie): alarmsysteem op afstand, eigen kluis, oproepsysteem, conciërgeservice.

GERECHTEN BEREID DOOR EEN KOK

De kwaliteit van de maaltijden wordt gewaarborgd door een kok met zijn team, die zorgdragen voor een aanbod van verse producten en het behoud van de rijkdom aan smaken. Van ontbijt tot diner en vieruurtje draait alles om verse producten. Onze keuken is meestal open, waardoor u kunt genieten van de geuren van heerlijke gerechten. Perfect om de eetlust op te wekken!

Ontdekken
ACTIVITEITEN

Elke dag worden diverse gezellige, stimulerende en rustgevende activiteiten aangeboden, afgestemd op ieders mogelijkheden. Het sociale leven van elke residentie wordt verzorgd door een speciale medewerker die activiteiten en vermaak organiseert, aangepast aan de bewoners. Onze activiteiten en vermaak voor senioren bieden de gelegenheid om vriendschappelijke en warme relaties met onze bewoners op te bouwen.

Ontdekken