De Novadia-groep

De Novadia-filosofie

In samenwerking met Emera sinds 2014, maakt Novadia het verschil met haar verpleeg- en verzorgingshuizen. Voor u, voor een ouder, voor een geliefde, alleen of met z'n tweeën, voor een permanent verblijf, vakantie of herstel, onze verpleeg- en verzorgingstehuizen bieden een nieuw comfort van leven.

INZET
Ons attente personeel wordt dagelijks gemobiliseerd om u een professionele en persoonlijke benadering te bieden, met respect voor onze waarden: passie, welwillendheid en toewijding.

PRIJS EN ZORG
Het wordt vakkundig uitgevoerd door een multidisciplinair team. Het bestaat uit een coördinerende arts, een verpleegster
en hoofd, fysiotherapeuten, een ergotherapeut en geschoold en gekwalificeerd verpleegkundig personeel.

Menselijke waarden

COMFORT

Het architecturale concept maakt het mogelijk dat beide open, ruime privéruimtes hebben waar licht en transparantie de voorkeur genieten.
De eetkamer, cafetaria en lounges van de residentie zorgen voor momenten van gezelligheid.

GASTRONOMISCHE KEUKEN
Bijzondere aandacht wordt besteed aan hoteldiensten. De cateraar en zijn teams bereiden elke dag heerlijke en gevarieerde gerechten voor je. In de verpleeg- en verzorgingshuizen met een cateringteam komen de chefs en hun personeel uit de traditionele gastronomische catering en bieden ze een aangepast en gastronomisch aanbod. De chef-koks hebben dan een team vrij om te kiezen als het gaat om het kopen van voedsel en het ontwikkelen van menu's, met inachtneming van de aanbevelingen die voortvloeien uit de behandelingen (voedselbalans, ondervoeding, aangepaste diëten en texturen).

Welzijn en respect

LUISTER
U zult de vriendelijkheid en beschikbaarheid van onze medewerkers waarderen, altijd aandachtig voor uw welzijn, die rekening zullen houden met uw smaak, uw verlangens en uw passies.
Ze worden met name vertaald op het niveau van de dagelijkse programma's van leuke en culturele activiteiten die door uw ergotherapeut worden aangeboden.

We zijn toegewijd aan het behouden van uw kwaliteit van leven, uw welzijn in een wereld van delen en respect.

Kerncijfers

6

Etablissements

444

medewerkers