Gerechten bereid door een kok

Verwen uw smaakpapillen

De kwaliteit van de maaltijden wordt gewaarborgd door een kok met zijn team, die zorgen voor een aanbod van verse producten en het behoud van de rijkdom aan smaken.

Door uw smaakpapillen te verwennen, prikkelt u al uw zintuigen.

Van ontbijt tot diner en vieruurtje draait alles om verse producten en gevarieerde, huisgemaakte recepten. Onze keuken is meestal open, waardoor u kunt genieten van de geuren van heerlijke gerechten. Perfect om de eetlust op te wekken!

De koks van Novadia

Onze koks en hun teams, die ervaring hebben in traditionele gastronomische restaurants, bereiden smakelijke gerechten die zijn afgestemd op onze bewoners.

Goed eten is essentieel om goed ouder te worden.

Elke kok heeft een zelfgekozen team dat verantwoordelijk is voor de aankoop van ingrediënten en de bereiding van de menu's, in overeenstemming met de aanbevelingen van het zorgteam (evenwichtige voeding, ondervoeding, dieet, aangepaste textuur).

Eenmaal per maand genieten de bewoners van een gastronomische lunch, en op verzoek kunnen specifieke menu's worden samengesteld voor familieleden of gasten van buiten de residentie.

Voorbeeldmenu

Entrées

Voorgerechten
Salade van veldsla met hardgekookt ei en aurorasaus
Crème van groene asperges
Paddenstoelen met mosterdsaus

Plats

Hoofdgerechten
Zeebrasemfilet met sauce vierge (vis van de dag)
Ossenhaas met kruidenboter
Vol-au-vent met zeevruchten

Desserts

Desserts
Chocoladeflan
Frambozentaart
Fruitsalade
Kaasplateau, aangeboden bij elke maaltijd

Evenwichtige gerechten

Een goede voeding is van groot belang voor het welbevinden van onze bewoners. Daarom worden de menu's samengesteld in samenwerking met een diëtist.

We houden rekening met de smaak en voorkeuren van onze bewoners en bij elke maaltijd is een vervangend menu beschikbaar.

Een mooie presentatie van de borden om de eetlust op te wekken en een verscheidenheid aan verse producten zijn integraal onderdeel van de eetcultuur bij Novadia.

 

* De residenties Fuchsia's en Acacia's hebben geen chef-kok ter plaatse en bel onze cateraar Herman.

DIENSTEN

Sommige van onze verzorgingstehuizen hebben een spa en een fitnessruimte met geavanceerde apparaten. Novadia hecht groot belang aan een hoogwaardige dienstverlening en aan de inrichting van onze woonruimtes, die licht, gezellig en verfijnd is. De residenties hebben videobewakingscamera's in de gemeenschappelijke ruimtes en bij de ingangen.

Ontdekken
ACTIVITEITEN

Elke dag worden diverse gezellige, stimulerende en rustgevende activiteiten aangeboden, afgestemd op ieders mogelijkheden. Het sociale leven van elke residentie wordt verzorgd door een speciale medewerker die activiteiten en vermaak organiseert, aangepast aan de bewoners. Onze activiteiten en vermaak voor senioren bieden de gelegenheid om vriendschappelijke en warme relaties met onze bewoners op te bouwen.

Ontdekken