Kom wonen in een rust- en verzorgingstehuis

Dagelijkse begeleiding

Kom wonen in een rust- en verzorgingstehuis van Novadia en geniet in alle rust van uw pensioen, in een aangepaste woonruimte met verzorging die is afgestemd op uw behoeften en wensen. Novadia er alles aan om het familiegevoel in haar rust- en verzorgingstehuizen te behouden. Onze multidisciplinaire teams bouwen een hechte band op met alle bewoners en hun familie en begeleiden hen, luisteren naar hen en ondersteunen hen, wat er ook gebeurt.

Bij Novadia bent u thuis! Maak uw woonruimte persoonlijk met uw eigen meubels en decoratie, zodat u zich snel thuisvoelt. Gebruik de vele zitkamers, theeruimtes en bars om uw naasten te ontvangen en hen te laten genieten van de gerechten die dagelijks worden bereid door het kookteam.

Novadia biedt verschillende soorten opvang: tijdelijk verblijf en permanente huisvesting.

Permanente huisvesting

Een kort verblijf of tijdelijke huisvesting is een geschikte oplossing om het isolement van een persoon te doorbreken, te herstellen na een ziekenhuisopname of om kennis te maken met de residentie. Ook is het een manier om de verzorgende even respijt te geven of het stokje over te nemen van familieleden, bijvoorbeeld tijdens een vakantie.  De rust- en verzorgingstehuizen van Novadia passen zich aan ieders behoeften aan.

In overleg met de coördinerend arts reageren onze zorgprofessionals op de behoeften van onze residenten en verlenen zij hun alle nodige zorg. Als er cognitieve problemen optreden, kiezen we bij voorkeur voor niet-medicamenteuze oplossingen om de patiënt te stimuleren en kalmeren.

Ontdekken

Permanente huisvesting

Als mensen ouder worden, verliezen ze een deel van hun zelfstandigheid. In sommige gevallen kan dit dagelijkse moeilijkheden veroorzaken voor u en uw naasten (valpartijen, bedlegerigheid, eenzaamheid …). Wanneer u kiest voor permanente huisvesting in een verpleeghuis, kiest u voor een omgeving die is afgestemd op uw behoeften. De kamers in onze rust- en verzorgingstehuizen beschikken over alle voorzieningen voor optimale toegankelijkheid. Wat uw zelfstandigheidsniveau ook is, bij ons kunt u zich gemakkelijk verplaatsen en krijgt u medische verzorging van een multidisciplinair team. Ons personeel staat elke bewoner dag en nacht bij, wat er ook gebeurt. Het dagelijks welzijn van onze bewoners is onze prioriteit.

Kom wonen in een rust- en verzorgingstehuis van Novadia en geniet in alle rust van uw pensioen, in een aangepaste woonruimte met verzorging die is afgestemd op uw behoeften en wensen. Novadia doet er alles aan om het familiegevoel in haar verzorgingstehuizen te behouden.

Ontdekken