Rust-en verzorgingstehuis In De Gouden Jaren

Danebroekstraat 33 - 3300 Tienen

Verzoek om documentatie over de woning

Woonzorgcentrum In De Gouden Jaren wenst een thuis te zijn voor ouderen die openstaat voor zowel valide als zorgbehoevende personen. Wij willen een zorgzame thuishaven zijn waar met respect voor ieders eigenheid een zinvolle oude dag wordt beoogd.

Menselijkheid en vriendschap liggen hiervoor aan de basis. Ons doel is elke dag opnieuw kwaliteitsvolle dienstverlening na te streven om de tevredenheid van onze bewoners te waarborgen. Om dit te verwezenlijken heeft de residentie een waaier aan zorg- en dienstverlening ter beschikking.

uw woonplaats op Tienen

Accommodatie capaciteit: 72

Verzoek om documentatie over de woning

Confirmer ma visite


(1) Les destinataires de vos données sont le personnel habilité par EMERA EXPLOITATIONS. (2) Nous conservons vos données pendant une durée n’excédant pas celle nécessaire aux fins pour lesquelles elles ont été collectées (3) Vous bénéficiez d’un droit d’accès, de rectification, de suppression et de portabilité des données personnelles vous concernant. Vous pouvez également prévoir des dispositions post-mortem sur vos données, demander la limitation du traitement ainsi que retirer votre consentement à tout moment. (4) Vous pouvez exercer ces droits par voie postale : EMERA EXPLOITATIONS - Département protection des données – 45 Allée des Ormes, Espace Park B, CS 12100, 06254 MOUGINS ; ou par courriel à donneespersonnelles@emera.fr. Vous avez la possibilité d’introduire une réclamation auprès d’une autorité de contrôle.

Rust-en verzorgingstehuis In De Gouden Jaren

Danebroekstraat 33
3300 Tienen

Telefoon : 0616818100

Je houdt van
  • De verzorgde woonomgeving: een woning in een woonwijk die van absolute rust geniet.
  • Buitenruimtes: tuinen en terrassen.
  • Verfijnde keuken voor het plezier van de smaakpapillen.
Verblijfsduur
  • Short stay: een aangepaste en responsieve oplossing om het isolement te doorbreken, uit te rusten na ziekenhuisopname of het etablissement te ontdekken
  • Permanente huisvesting. Alleen of met z'n tweeën, kom en geniet en adopteer een nieuw comfort van het leven, in alle rust, in een bevoorrechte omgeving.
De omgeving
  • Museum Het Toreke
  • Stadspark
  • Station Tienen
De kamers

In De Gouden Jaren heeft een- en tweepersoonskamers. Ze zijn allemaal uitgerust met de nodige basisaccommodaties, waaronder :
- Hoogwaardig elektrisch bed, ziekenoproepsysteem, Antidecubitus-comfortmatras, koelkast, aangepaste badkamer, wifi.

Activiteiten

Als je wilt, kun je deelnemen aan de activiteiten van het huis (vanaf 10.30 uur) Of het nu gaat om culinaire workshops, geheugenoefeningen, knutselen, optredens van zangers, muziek- of theatergroepen, alle activiteiten worden door het huis georganiseerd animatieteam. Elke maand vindt er een groot verjaardagsfeestje plaats om onze bewoners te vieren !

Uitrusting en diensten

Een team van gekwalificeerd verplegend en verzorgend personeel is verantwoordelijk voor alle zorg. De kamers worden dagelijks schoongemaakt en opgeruimd.
Wij hebben onze eigen kapsalon, een bezoek aan de kapper is mogelijk op afspraak. Een pedicure is aanwezig en kan op afspraak aangevraagd worden. In onze bar of op ons terras en in de tuin kunt u gezellig borrelen met uw dierbaren.

Woningen in de buurt

Rust-en verzorgingstehuis Azalees

Kolonel Bourgstraat 143.145
1140 Evere

Ontdekken

Rust-en verzorgingstehuis Senior's Serenity

Rue Gustave Demanet, 77
1020 Laeken

Ontdekken

Rust-en verzorgingstehuis Acacias

Jean Dubrucqlaan 89
1080 Sint-Jans-Molenbeek

Ontdekken

Rust-en verzorgingstehuis Archambeau

Avenue de Lévis Mirepoix, 15
1090 JETTE

Ontdekken

Rust-en verzorgingstehuis Fuchsias

Fuchsiasstraat 26-28
1080 Molenbeek

Ontdekken

Rust-en verzorgingstehuis Trefles

Lenniksebaan 179
1070 Anderlecht

Ontdekken