Claire JOCHMANS – Bewoonster van de Azalea

“Ik ben nu gepensioneerd, en voorheen was ik onderwijzeres. Ik verbleef in Zaïre.

Een geslaagd leven is voor mij in de eerste plaats, het geluk om ouders te hebben die elkaar begrijpen en die de verwachtingen van hun kinderen begrijpen. Mijn vader was commissaris . Hij heeft mij de waarden meegegeven die voor mij belangrijk zijn : orde, stiptheid en het belang van goed werken.

Ik heb zelf besloten om hier te genieten van een tijdelijk verblijf om mij ervan te vergewissen dat ik hier later permanent zou kunnen verblijven als het voor mij nodig lijkt. Ik voel me hier perfect gelukkig in de deze Residentie en ik zou het warm aan anderen aanbevelen. Het personeel is zeer aangenaam en vriendelijk, en heeft steeds een luisterend oor. Het personeel stelt alles in het werk om de bewoners tevreden te stellen.

Als men zijn «  thuis » verlaat om naar hier te komen, doet men dit uit vrije wil en moet men er zich goed voelen. In de Residentie Azalea geniet ik in het bijzonder van het architecturale kader, de vele voorzieningen en de mooie decoratie die getuigt van heel veel smaak. Voor mij is het ook zeer belangrijk om mij hier veilig te voelen.”